''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Κάθετα αντίθετη η Ρωσία στην είσοδο Σκοπίων και άλλων Βαλκάνιων στο ΝΑΤΟ

Κάθετα αντίθετη η Ρωσία στην είσοδο Σκοπίων και άλλων Βαλκάνιων στο ΝΑΤΟ
Ενδεχόμενη επέκταση του ΝΑΤΟ προς τη Βοσνία, τα Σκόπια και το Μαυροβούνιο θα θεωρούνταν «πρόκληση», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του σε εφημερίδα η οποία δημοσιεύεται σήμερα.

Παπά Γιάννης ὁ ἐξορκιστής...

Όταν το 1917 στην Ρωσία έγινε η επανάσταση των Μπολσεβίκων, συνέλαβαν στην Οδησσό 17 ιερείς για να τους εκτελέσουν.
Ένας απ' αυτούς κρύφθηκε στα δάση και σώθηκε' μετά βρήκε τα δύο του παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα οποία είχαν κρύψει οι γείτονές του και γλύτωσαν από τους κομμουνιστές.
Την πρεσβυτέρα του όμως την συνέλαβαν και την εκτέλεσαν.

Αμφίπολη: Στα επτά μέτρα θαμμένο το μεγάλο μυστικό του τάφου.

Το πότε θα ολοκληρωθούν οι ανασκαφές στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη είναι ακόμη άγνωστο καθώς ο τάφος κρύβει ακόμη πολλά μυστικά και μάλιστα, όπως αποδεικνύεται σε μεγάλο βάθος.
Όπως αναφέρουν οι αρχαιολόγοι υπάρχουν «μαύρες τρύπες», ακόμη και μόλις στα περίπου 23 μέτρα της ήδη διανυθείσας διαδρομής εντός του μνημείου, με πιο χαρακτηριστική αυτή του τρίτου θαλάμου. Κάτω από τους όγκους της αμμώδους επίχωσης, το βάθος του συγκεκριμένου χώρου παραμένει απροσμέτρητο.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

Πατέρας Διονύσιος Ταμπάκης : Μόλις μας έστειλε ένας καλός φίλος όσα άκουσε από απλούς Μοναχούς στ’ Άγιον Όρος , όπου πήγε ως προσκυνητής .

Αυτές είναι οι καλύτερες τροφές για τον εγκέφαλο.

Αυτές είναι οι καλύτερες τροφές για τον εγκέφαλο

Είναι δυνατόν η διατροφή σας να σας κάνει πιο έξυπνους και να σας προστατεύσει από την άνοια; Η επιστήμη απαντάει καταφατικά και μέσα από έρευνες αποδεικνύει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που βοηθούν στην καλύτερη εγκεφαλική λειτουργία.